VELIKO PRAZNIČNO SNIŽENJE U MUSCLE FREAK-U!!!-Muscle Freak

 

Dragi naši kupci bliže nam se novogodišnji praznici, a s njima i vrijeme darivanja i uveseljavanja najdražih. Mi u Muscle Freak-u znamo koliko je izbor pravog poklona važan, te da bi vam taj izbor što više olakšali smo priredili pored postojećih popusta i dodatni popust od 20% na sve artikle iz naše ponude.

 

Ono što bi vam preporučili je uvijek atraktivni ON Gold Standard 100% Whey, ON Platinum Pre (pre workout) ili BSN True Mass. Pored navedenih proizvoda bi izdvojili i Muscletech Platinum Iso-Whey kojeg sada možete kupiti po nevjerovatnoj cijeni od 55,20 KM i Cellucor M5 Reloaded po cijeni od 68,00 KM. Napomena: Popust od 20% se obračunava na kasi, popust ne važi za već snižene artikle.

TAKOĐER OD STARIH AKCIJA BI IZDVOJILI:

Naravno, pored svega navedenog, mnogima od vas će sigurno biti interesantna i naša akcijska ponuda za artikle kojima se bliži istek roka trajanja te koje nudimo po nevjerovatnim akcijskim cijenama i do -60%. Akcijsku ponudu možete pogledati ovdje.

POSJETITE NAŠE POSLOVNICEONLINE SHOPPIK RADNJU ILI FB PROFIL I UVJERITE SE ZAŠTO SMO PROTEIN SHOP BROJ JEDAN U BOSNI I HERCEGOVINI.

 

Ostavi komentar

Svi komentari se moderiraju prije objavljivanja