Proteinski sendvič

Proteinski sendvič je vrlo jednostavan za napraviti i treba vam jako malo vremena. U pripremi ovog sendviča ne koristi se bijeli hljeb koji sadrži mnoštvo ugljikohidrata, zato je zagarantovano da ćete dobiti  zdrav i ukusan obrok.

 

Sastojci:

150 gr pilećih prsa

proljetna mix salata

3 kriške paradajza

2 šnite organskog hljeba

biljna majoneza

ekstra djevičansko maslinovo ulje

so, biber, limun

 

Način pripreme:

Pileća prsa zarežite nožem a zatim dodajte so i biber, te malo limunovog soka. U zagrijanu tavu dodajte ulje a zatim ispržite piletinu. Organski hljeb ugrijte u mikrovalnoj pećnici. Kada ste to uradili uzmite šnitu hljeba i premažite je tankim slojem biljne majoneze, a zatim dodajte salatu i paradajz. Na sve to stavite piletinu i preklopite je drugom šnitom hljeba. Dobar tek...

 

By Muscle Freak | | meso, pileci sendvic, proteini, proteinski sendvic, sendvic | 0 comments
slijedeći post → ← predhodni post

Komentari

Ostavi komentar

Budite u vezi sa nama i preko

Pozovite nas

Pozovite nas na +387 33 590 419 ukoliko imate pitanja, primjedbi ili jednostavno želite pohvaliti naš rad.

Poslednje objave

  • Muscle Freak Podgorica

    Dragi građani Podgorice i Crne gore, Od sada ste u prilici posjetiti novo otvoreni protein shop "Muscle Freak" u ulici Avda Međedovića u Podgorici i kupiti suplemente za sportsku prehranu renomiranih svjetskih brendova kao što su Optimum Nutrition, BSN, Muscletech,... pročitaj više

  • Banja Luka Open 2016 Jiu Jitsu Championship

    Petog novembra 2016. Banja Luka je bila domaćin međunardnog turnira u brazilskoj jiu jitsi (BJJ) pod nazivom "Banja Luka open 2016.". Turnir je organizovan od strane FENIX BJJ Academy i prvo je ovakve vrste u ovom gradu. Na turniru je... pročitaj više

  • NOVEMBAR 2016. NEWSLETTER

    Još jedan mjesec ispunjen akcijama i povoljnim cijenama je ispred nas, ali za početak ćemo prvo napraviti kratak osvrt na oktobar koji je u Muscle Freak-u bio jako ispunjen. NAGRADNA IGRA "30 DANA BESPLATNE SUPLEMENTACIJE" JE ZAVRŠILA Nakon mjesec dana... pročitaj više