Saradnički program

Dobrodošli u saradnički program musclefreak.ba web shop-a!


Program omogućava da na jednostavan način ostvarite zaradu ili određeni popust prilikom kupovine a sve odvojivši samo par minuta svog vremena.
Preporučite nas svojim prijateljima putem jedinstvenog linka koji će biti kreiran samo za Vas. Ukoliko Vaši prijatelji naprave narudžbu na našem web sajtu, bit će nagrađeni a naravno i Vi ćete biti nagrađeni takođe.

Zarada preko nas je neograničena. Šaljite svoj referalni link emailovima, dijelite ga na Facebooku, Tweeteru i gledajte kako se Vaš račun puni.

Program omogučava dva načina isplate, PayPal-om ili manuelno. Mi smo birali za Vas ovu drugu opciju jer smo svjesni činjenice da mnogi građani BiH ne posjeduju PayPal račune. Svaki put kada neko uđe na naš sajt preko Vašeg referalnog link i obavi kupovinu, Vi ćete biti automatski biti obavješteni emailom o tome nakon što se kupovina potvrdi te o visini vaše nagrade za svaku kupovinu.

  

Asortiman naših proizvoda je širok, kvalitetan i sa veoma povoljnim cijenama tako da tvrdimo da imamo najbolji i najkvalitetniji izbor suplemenata za sportsku prehranu te sportske opreme i odječe u BiH i regionu!

 

Povremeno ćemo mijenjati našu ponudu i popuste koje ćete moći ostvarivati na sajtu i svaku akciju možete pratiti na linkovima ispod:

 

Akcija Cellucor C4

Akcija Cellucor M5

 

Akcija MusclePharm Sportswear

 

Najjači pržač masti na svijetu!
Ukoliko spadate u grupu onih koji su probali sve kako bi izgubili kilograme a nista im do sada nije tako dobro radilo s ponosom Vam predstavljamo nešto iza čega stojimo čvrsto i VRAĆAMO NOVAC ukoliko Vam ne bude radilo! Nutrexov fat burner Lipo 6 Black UC je donio revoluciju u borbi protiv kilograma i sigurni smo da je jedan od rijetkih suplemenata koji stvarno radi svoj posao i koji vrijedi svakog feninga.

Budite u vezi sa nama i preko

Pozovite nas

Pozovite nas na +387 33 590 419 ukoliko imate pitanja, primjedbi ili jednostavno želite pohvaliti naš rad.

Poslednje objave

  • NOVI POPUSTI U MUSCLEFREAK-U!!!

      Iako smo još uvijek daleko od novogodišnjih praznika, sezona poklona i ludih sniženja u Muscle Freak-u je počela. Pored već sniženih cijena, pripremili smo i dodatna sniženja na određene artikle, kao i potpuno nove pakete i akcije. S obzirom... pročitaj više

  • OKTOBAR 2016. Newsletter

      Vrijeme godišnjih odmora i ljeto su završili, stigla nam je jesen i vrijeme je da se opet posvetimo treninzima i vratimo u formu. Mi u MuscleFreaku znamo kako to nekada nije lako, te da bi vam što više olakšali... pročitaj više

  • MUSCLEFREAK NAGRADNA IGRA!!!

      Dragi kupci, Za vas smo pripremili nagradnu igru povodom 30. rođendana Optimum Nutrition-a pod nazivom „30 dana besplatne suplementacije“. Sretni dobitnik osvaja Optimum Nutrition 100% Gold Standard Whey 900g., 100% Gold Standard Casein 900g. i Gold Standard Pre-Workout. U... pročitaj više