Saradnički program

Dobrodošli u saradnički program musclefreak.ba web shop-a!


Program omogućava da na jednostavan način ostvarite zaradu ili određeni popust prilikom kupovine a sve odvojivši samo par minuta svog vremena.
Preporučite nas svojim prijateljima putem jedinstvenog linka koji će biti kreiran samo za Vas. Ukoliko Vaši prijatelji naprave narudžbu na našem web sajtu, bit će nagrađeni a naravno i Vi ćete biti nagrađeni takođe.

Zarada preko nas je neograničena. Šaljite svoj referalni link emailovima, dijelite ga na Facebooku, Tweeteru i gledajte kako se Vaš račun puni.

Program omogučava dva načina isplate, PayPal-om ili manuelno. Mi smo birali za Vas ovu drugu opciju jer smo svjesni činjenice da mnogi građani BiH ne posjeduju PayPal račune. Svaki put kada neko uđe na naš sajt preko Vašeg referalnog link i obavi kupovinu, Vi ćete biti automatski biti obavješteni emailom o tome nakon što se kupovina potvrdi te o visini vaše nagrade za svaku kupovinu.

  

Asortiman naših proizvoda je širok, kvalitetan i sa veoma povoljnim cijenama tako da tvrdimo da imamo najbolji i najkvalitetniji izbor suplemenata za sportsku prehranu te sportske opreme i odječe u BiH i regionu!

 

Povremeno ćemo mijenjati našu ponudu i popuste koje ćete moći ostvarivati na sajtu i svaku akciju možete pratiti na linkovima ispod:

 

Akcija Cellucor C4

Akcija Cellucor M5

 

Akcija MusclePharm Sportswear

 

Najjači pržač masti na svijetu!
Ukoliko spadate u grupu onih koji su probali sve kako bi izgubili kilograme a nista im do sada nije tako dobro radilo s ponosom Vam predstavljamo nešto iza čega stojimo čvrsto i VRAĆAMO NOVAC ukoliko Vam ne bude radilo! Nutrexov fat burner Lipo 6 Black UC je donio revoluciju u borbi protiv kilograma i sigurni smo da je jedan od rijetkih suplemenata koji stvarno radi svoj posao i koji vrijedi svakog feninga.

Budite u vezi sa nama i preko

Pozovite nas

Pozovite nas na +387 33 590 419 ukoliko imate pitanja, primjedbi ili jednostavno želite pohvaliti naš rad.

Poslednje objave

  • Muscle Freak Podgorica

    Dragi građani Podgorice i Crne gore, Od sada ste u prilici posjetiti novo otvoreni protein shop "Muscle Freak" u ulici Avda Međedovića u Podgorici i kupiti suplemente za sportsku prehranu renomiranih svjetskih brendova kao što su Optimum Nutrition, BSN, Muscletech,... pročitaj više

  • Banja Luka Open 2016 Jiu Jitsu Championship

    Petog novembra 2016. Banja Luka je bila domaćin međunardnog turnira u brazilskoj jiu jitsi (BJJ) pod nazivom "Banja Luka open 2016.". Turnir je organizovan od strane FENIX BJJ Academy i prvo je ovakve vrste u ovom gradu. Na turniru je... pročitaj više

  • NOVEMBAR 2016. NEWSLETTER

    Još jedan mjesec ispunjen akcijama i povoljnim cijenama je ispred nas, ali za početak ćemo prvo napraviti kratak osvrt na oktobar koji je u Muscle Freak-u bio jako ispunjen. NAGRADNA IGRA "30 DANA BESPLATNE SUPLEMENTACIJE" JE ZAVRŠILA Nakon mjesec dana... pročitaj više