TOP 10 NAJPRODAVANIJIH SUPLEMENATA NA SVIJETU | Muscle Freak najniže cijene, najbolji brendovi

TOP 10 NAJPRODAVANIJIH SUPLEMENATA NA SVIJETU

 

Bodybuilding.com tradicionalno savke godine objavljuje listu 50 najbolje prodavanih suplemenata. Ove godine, kao i proteklih 10 godina Optimum Nutrition Gold Standard 100% Whey je ubjedljivo prvi na njihovoj listi. Mi izdvajamo prvih 10 suplemenata među kojima u ponudi MuscleFreaka možete naći čak 6 proizvoda. Više o 6 suplemenata koji su se našli na listi top 10 najprodavanijih, a koje možete kupiti online ili u našim Muscle Freak poslovnicama u nastavku teksta.

1. Prvo mjesto i ove godine je osvojio Optimum Nutrition Gold Standard 100% Whey.

Whey protein izolat najčišći je oblik whey proteina,  90% proteina po težini.  Oni su najčistiji i najskuplji oblik whey proteina koji postoji. Zato su smješteni među prvim sastojcima koje možete naći na Gold standard deklaraciji. Koristeći whey protein izolate kao glavne sastojke, uspješno je dobijeno 24g najbržih proteina za mišićnu izgradnju u svakom serviranju- sa puno manje masti, kolesterola, laktoze i ostalih stvari koje vam ne trebaju. Nema sumnje da je ovo standard po kojem se mjere svi ostali proteini.

Bilo da ste na kalorijski restriktivnoj dijeti gdje vam je cilj sagoriti masti, a očuvati mišiće. Gold Standar 100% Whey je vrhunski odabir zbog svoje visoke biološke iskoristivosti i malo kalorija. Ako ste željni velike mišične mase, Gold Whey je najbolji izbor. Sadrži sve bitne sastojke za rast mišiča, od najkvalitetnijih izvora i sadrži više aminokiselina od bilo kojeg konkurentskog proizvoda. Zato je Gold Whey Standard iako naizgled skup protein jedan od najisplativijih kada se u obzir uzme aminokiselinski profil i biološka iskoristivost.

2. Na trećem mjestu se našao opet proizvod Optimum Nutrition brenda Amino Energy.

Optimum Essential Amino Energy predstavlja optimalni omjer brzo apsorbirajućih aminokiselina slobodnog oblika – uključujući i BCAA za izgradnju mišića te arginin koji koristi za intenzivnije vaskularno pumpanje – s prirodnim energizerima,  beta-alaninom i brojnim stimulativnim sastojcima koji vam pomažu u dostizanju sljedećeg nivoa vježbanja. Sa samo 10 kalorija po mjerici ostvaruje se veliki doprinos bez promjena u ishrani.

3. Četvrto mjesto je zauzeo dobro poznati i već niz godina vodeći pre-workout suplement Cellucor C4.

C4 formula sadrži sastojke koji povećavaju energiju, pump i performanse:
Beta Alanin: Aminokiselina koja podržava mišićnu izdržljivost.

Kreatin Nitrat: Kreatin vezan za nitrat ima dva učinka na vaše tijelo,  kreatin povećava snagu, a nitrat pump.

N-­Acetil L­-Tirozin: To je temeljni dio esencijalne energetske mješavine. Pomaže u održavanju maksimalnih mentalnih i fizičkih performansi.

Kofein: Popularan i dokazan izvor energije.

4. Još jedan protein se našao na listi top 10 najprodavanijih proizvoda koji možete naći u ponudi MuscleFreaka, a to je nevjerovatni MuscleTech NitroTech.

NITRO-TECH sadrži 30 grama proteina, prvenstveno iz whey protein izolata, ultra-filtriranog whey protein koncentrata i hidrolizovanog whey protein izolata, sa samo 2 grama ugljikohidrata i 1,5 grama masti! On je također poboljšan s najviše proučavanim oblikom kreatina za brži napredak u mišićnoj masi i snazi.

5. Na listi od top 10 najprodavanijih suplemenata i ujedno jedini na toj listi, na 9 mjestu našao se MuscleTech Platinum Creatine

Platinum 100% Creatine opskrbljuje mišiće najkvalitetnijim i najbolje istraženim oblikom mikroniziranog kreatina. Istraživanja su utvrdila kako kreatin povećava izgradnju čiste mišićne mase, snage, te izdržljivosti mišića. Platinum 100% Creatine će podići vaš trening na sljedeći nivo.

6. Na posljednjem mjestu top 10 najprodavanijih suplmenata se našao još jedan proizvod koji možete naći u ponudi MuscleFreaka, a to je MuscleTech Platinum Multi Vitamin.

Platinum multivitamin je visoko-potentna formula vitamina i minerala. Platinum multivitamin je posebno kreiran da dostavi 20 vitamina i minerala, uključujući antioksidanse (vitamine C i E) kako bi unaprijedili sveopće zdravlje.

http://www.bodybuilding.com/store/top50.htm

By Admin MF | | 0 comments
slijedeći post → ← predhodni post

Komentari

Ostavi komentar

Budite u vezi sa nama i preko

Pozovite nas

Pozovite nas na +387 33 590 419 ukoliko imate pitanja, primjedbi ili jednostavno želite pohvaliti naš rad.

Poslednje objave

  • Spooky 🎃 Halloween 🎃 mega treat ❗

      Ova 😱 spooky 🎃 Halloween ponuda nije trik 🐇🎩 već mega treat❗ 🕷️🕸️⚰️🧛 Kupovinom 💰 u jednoj od naših poslovnica u periodu od 31.10 do 05.11.2018 ostvarujete 20% popusta 🤗 na cijeli asortiman ➕na poklon 🎁 dobivate vaučer 🎟️ koji možete iskoristiti za dodatni popust pri sljedećoj kupovini 🛍️ do kraja godine. 🧛⚰️🕸️🕷️ Code 💻: HW20% ⚠: Akcija... pročitaj više

  • MuscleFreak akcijski katalog za mjesec oktobar

    Klikom na sliku pregledajte MuscleFreak akcijski katalog za mjesec oktobar. Narudžbe i dostupnost akcijskih proizvoda možete provjeriti preko naše facebook stranice MuscleFreak ili pozivom na brojeve: 033 590-419 ili 033 520-041 pročitaj više

  • BACK TO GYM UŠTEDE❗❗❗

    Da je fit 🏋️‍♀️ biti lako fit 🏋️‍♂️ bi bio svako❗👌 Fit se ne postaje preko noći 🌃 već sustavnim treningom 💪, zdravom ishranom🍗 i kvalitetnom ✔ suplementacijom. Dakle fit nije odrediste 📍 već način života 🙌. Sada je pravo vrijeme ⏳ da krenete sa pripremama za fit ljeto 🏝️ 2019, a mi smo tu da vam... pročitaj više