Saradnički program – Muscle Freak

Saradnički program

Dobrodošli u saradnički program musclefreak.ba web shop-a!


Program omogućava da na jednostavan način ostvarite zaradu ili određeni popust prilikom kupovine a sve odvojivši samo par minuta svog vremena.
Preporučite nas svojim prijateljima putem jedinstvenog linka koji će biti kreiran samo za Vas. Ukoliko Vaši prijatelji naprave narudžbu na našem web sajtu, bit će nagrađeni a naravno i Vi ćete biti nagrađeni takođe.

Zarada preko nas je neograničena. Šaljite svoj referalni link emailovima, dijelite ga na Facebooku, Tweeteru i gledajte kako se Vaš račun puni.

Program omogučava dva načina isplate, PayPal-om ili manuelno. Mi smo birali za Vas ovu drugu opciju jer smo svjesni činjenice da mnogi građani BiH ne posjeduju PayPal račune. Svaki put kada neko uđe na naš sajt preko Vašeg referalnog link i obavi kupovinu, Vi ćete biti automatski biti obavješteni emailom o tome nakon što se kupovina potvrdi te o visini vaše nagrade za svaku kupovinu.

  

Asortiman naših proizvoda je širok, kvalitetan i sa veoma povoljnim cijenama tako da tvrdimo da imamo najbolji i najkvalitetniji izbor suplemenata za sportsku prehranu te sportske opreme i odječe u BiH i regionu!

 

Povremeno ćemo mijenjati našu ponudu i popuste koje ćete moći ostvarivati na sajtu i svaku akciju možete pratiti na linkovima ispod:

 

Akcija Cellucor C4

Akcija Cellucor M5

 

Akcija MusclePharm Sportswear

 

TRIBESTAN
IMPOTENCIJA JE JEDAN OD NAJČEŠĆIH MUŠKIH SEKSUALNIH POREMEĆAJA KOJI SE NERIJETKO GURAJU POD TEPIH. Tribestan je potpuno prirodni i nehormonalni biljni (fitokemijski) biostimulator nastao iz biljke Tribulus Terrestris Bulgaricum, a koristi se za rješavanje problema potencije, libida i smanjene seksualne aktivnosti kod žena i muškaraca te povećanje mišićne mase, snage i izdržljivosti. Tribestan je biljna alternativa sintetičkim anaboličnim steroidima bez dokazanih negativnih učinaka. TRIBESTAN (PRIRODNA VIAGRA): povećava libido i seksualnu aktivnost kod muškaraca i žena, povećava mišićnu masu, povećava snagu i izdržljivost, pojačava i produljuje vrijeme erekcije, stimulira ovogenezu, ublažava simptome kod menopauze, ubrzava proces oporavka organizma nakon fizičkih i psihičkih napora.

Budite u vezi sa nama i preko

Pozovite nas

Pozovite nas na +387 33 590 419 ukoliko imate pitanja, primjedbi ili jednostavno želite pohvaliti naš rad.

Poslednje objave

  • Starlabs Nutrition uskoro u ponudi!!!

    Dragi kupci uskoro u našoj ponudi ćete biti u mogućnosti probati renomirane proizvode brenda Starlabs Nutrition po nevjerovatno niskim cijenama. Izvanredna kvaliteta i veoma pristupačne cijene su glavne prednosti ovoga brenda.    Starlabs Nutrition u svojoj ponudi nudi tri "serije" proizvoda:... pročitaj više

  • FITNESS SHAKES&FOOD HOTEL CENTRAL

    Dragi kupci, Obavještavamo vas da u opuštajućem ambijentu Cafe-a Hotel Central, pored odlične hrane i velikog izbora pića, od danas možete naručiti protein, aminokiseline, BCAA ili pre workout renomiranih brendova poput Optimum Nutrition-a ili ProSupps-a. Probajte ukusni šejk sa ON... pročitaj više

  • Cellucor C4 50X i Super HD REZERVACIJA!!!

    Dragi kupci Muscle Freak vam ponovo sprema ugodna iznenađenja!!! Ovaj put povodom dolaska Cellucorovih proizvoda smo vam pripremili popust od 15% na njihova dva najpopularnija proizvoda: C4 50X i Super HD.  Popust ostvarujete rezervacijom ovih proizvoda u jednoj od naših poslovnica... pročitaj više

https://musclefreak.myshopify.com/admin/themes/8213833/language Saradnički program | Muscle Freak ...