Back to gym paketi

Dragi naši Muscle Freakovi,

Ulazimo u još jednu sedmicu sa super ponudama za nove pakete koje smo pažljivo kreirali po različitim ciljevima.

Obzirom da se uskoro otvaraju fitness centri i da svi jedva čekamo da se vratimo u top formu, svima će dobro doći podrška kvalitetne suplementacije.

Za vas smo ovaj put pripremili tri nova sedmična paketa: 

Pogledajte sve sedmične pakete na linku ovdje.

Mass gain paket

Dok su pojedini besposleno ljenčarili i uživali u raznovrsnoj hrani tokom krize izazvane pandemijom, neki su pak naporno radili i nisu stizali na vrijeme jesti, trenirati, odmarati se...

Paket koji sko osmislili za sve koji žele da na bezbjedan i efikasan način vrate izgubljenu mišićnu masu, nalazi se pred vašim očima. Molimo vas da detaljno pročitate tekst o ova dva sjajna proizvoda koja u kombinaciji mogu pružiti sjajne rezultate za kratko vrijeme.

  • BSN True Mass 1200 (4,8 kg)
  • Prosupps Iload

Cijena  106,80KM!
Redovna cijena 178,00KM.
Ušteda 71,20KM! 

High definition paket

Želite tijelo kao iz časopisa i već dugo se spremate za jedan kvalitetan foto shooting ali ona posljednja obrambena linija nakupina vode ne dozvoljava mišićima da budu primijećeni u HD formatu. Waterloss je rješenje za brzo izbacivanje viška vode iz organizma. Paket HD nudi po super povoljnoj cijeni ovaj odličan proizvod u kombinaciji sa Nutrex Amino Drive BCAA koje mogu pomoći da sačuvate mišićnu masu u procesu definicije te da se napokon pokažete u svom HD formatu.

  • Nutrex Amino Drive (30 serviranja)
  • Self Omninutrition Waterloss

    Cijena  60,00 KM!
    Redovna cijena 100,00KM.
    Ušteda 40,00KM! 

    Keto energy

    Tokom pandemije niste pazili na klopu pa ste nabacili malo više nego što ste trebali i sada je pao izbor na najekstremniju od svih, KETO dijetu, koja za kratko vrijeme može da izbriše veliki broj kilograma na vašoj kućnoj vagi. Keto dijeta donosi velike prednosti ali i određene mane. Jedna od mana je da u početku osjetimo pad snage i energije te ukoliko ne koristimo određene stimulanse, ići ćemo onim težim putem. Gold Preworkout u kombinaciji sa Keto+ može učiniti keto dijetu mnogo lakšom, efikasnijom sa bržim ulaskom i jednostavnijom za praktikovanje.

    • Optimum Nutrition Gold Standard Pre-workout (30 serviranja)
    • Muscle Tech Keto +

      Cijena  83,40 KM!
      Redovna cijena 139,00KM.
      Ušteda 55,60KM! 

      Ostavi komentar

      Svi komentari se moderiraju prije objavljivanja