Fit-vikend i Superhuman paketi ovaj vikend!

 

Dragi naši Muscle Freakovi,

i ovaj vikend smo za vas pripremili nešto veoma interesantno. Dva nova paketa za  dvije različite grupacije i dva različita cilja ali, napominjemo da je moguće sastaviti ova dva paketa za neki viši cilj! Na vama je da odlučite.

Superhuman paket! šta je to?

Dva moćna proizvoda, koja će od vas napraviti pravu "zvijer".

NITRO-TECH® je naučno istražena, pojačana proteinska formula kreirana za sve sportiste koji žele veću mišićnu masu, više snage i bolje performanse. NITRO-TECH® sadrži protein čiji primarni izvor su peptidi i izolat sirutke – dva najčistija i najkvalitetnija dostupna izvora proteina. NITRO-TECH® je takođe poboljšan i sa kreatinom monohidratom, najistraženijim oblikom kreatina, namjenjenim za još veću mišićnu masu i snagu. Više o Nitro-tech-u pročitaj ovdje.

HEMO-RAGE UNDERGROUND je super intenzivni pre workout koji će podići nivo energije do maksimuma za samo nekoliko minuta i sve to u samo jednoj mjerici. Njegova ekstremna potentnost i intenzivni efekti mogu za pojedine osobe biti i prejaki. Ukoliko ste ozbiljan sportista koji traži pre workout kao nijedan drugi, HEMO-RAGE UNDERGROUND će vam pružiti ono što tražite: intenzivnu energiju i fokus koji će pomoći da pređete svoje granice. Više o Hemorage-u pročitaj ovdje.

205,00KM je redovna cijena za ova dva artikla, cijena sa popustom 123,00KM! Ušteda 82KM!!

 

Fit vikend paket

Iako je situacija izazvana coronavirusom donijela drastične promjene u naše živote, to nije i ne treba da bude razlog da zaboravimo na ono najbitnije: Da budemo zdravi, da se osjećamo super te da tako i izgledamo.

Fit vikend paket vam donosi tri veoma interesantna proizvoda koji čine super kombinaciju u borbi protiv suvišnih kilograma ali i u očuvanju imuniteta i dobrog zdravlja, između drugih brojnih prednosti koje donose proizvodi uključeni u "Fit-vikend paket".

1. Nutrex L-carnitine 3000mg  (tečni)
2. Muscletech CLA 90 caps
3. Self C-vitamin 1g šumeći

L-karinitin
pospješuje transport masnih kiselina u mitohondrije mišića gdje se troše kao energija. Mišići sadrže najveću koncentraciju karnitina u tijelu, zbog čega ima veliku važnost za sportiste. Nutrex Tečni L-Karnitin 3000 je izuzetno potentan što ga čini savršenim dodatkom svim pržačima masti i režimima ishrane. U svakom serviranju nalazi se 3000mg Carnipure ™ tečnog L-karnitina, jednog od najjačih dostupnih L-Karnitina.

  • PRETVARA MAST U MIŠIĆNU ENERGIJU
  • POVEĆAVA IZDRŽLJIVOST
  • 3000 mg CARNIPURE® TEČNOG L-CARNITINA PO SERVIRANJU
  • ODLIČAN OKUS
  • BEZ UMJETNIH BOJA I OKUSA

Muscletech CLA
Konjugirana Linolenska Kiselina/Conjugated Linoleic Acid (CLA) je prirodna slobodna masna kiselina koja je postala veoma popularan antioksidans sa brojnim učinkovitim efektima na zdravlje. Pored toga što je veoma značajna za gubitak težine, te smanjenje masnih naslaga, CLA je anti-kancerogena, anti-katabolična i jača imuni sistem. Kada konzumirate masnoću koju vaše tijelo ne treba da bi proizvelo energiju, ona se apsorbirana od strane masnih ćelija pomoću enzima lipoproteina. CLA blokira ovaj enzim i preusmjerava neiskorištenu masnoću do mišićnih ćelija. Ova komponenta aktivira druge enzime koji pomažu mišićima da sagorijevaju ove masnoće, posebno tokom vježbanja

  • Bez stimulansa
  • Pomažu zdravom gubitku masnih naslaga
  • Poboljšava oporavak mišića
  • 800 mg CLA 90 serviranja

 

Self Vitamin C

Ukusne šumeće tablete sa okusom naranče, sa 1,000mg vitamina C po tableti. Pomaže u podizanju imuniteta, podržava kardiovaskularni sistem, te je važan za zglobove i vezivno tkivo.

Ključne prednosti:

  • Podržava normalnu funkciju imunološkog sistema
  • Doprinosi proizvodnji energije
  • Doprinosi normalnom funkcionisanju nervnog sistema
  • Smanjuje osjećaj umora i iscrpljenosti

Redovna cijena za navedena tri artikla 92,50KM, promo cijena 55,50KM! Ušteda 37,00KM!

Obavještavamo sve koji su nam slali poruke u inboks tokom sedmice da su zakasnili prošli vikend za ON Paket za masu i ON paket za definiciju, da su ponovo aktivirana oba paketa.

Kompletnu ponudu vikend paketa pogledajte ovdje.

 

    Vikend paketiVikend ponuda

    Ostavi komentar

    Svi komentari se moderiraju prije objavljivanja