Vikend ponuda 03.10.2020 - 04.10.2020.

Dragi naši ovaj vikend za vas smo pripremili dva izvanredna paketa.

Universal paket

Universal Ultra Whey pro 2.3 kg

Self Omninutrition Amino Fusion 30 doza

Cijena 119,00 KM! Ušteda 51,00KM 

Bilo da ste na dijeti ili u fazi izgradnje mišićne mase ovo je suplement koji ćete poželjeti u svojoj kombinaciji. Amino Fusion sadrži kompletan profil aminokiselina. Ne samo BCAA ili EAA, već sve aminokiseline te čini savršen suplement za bilo koji cilj. Pored odličnog aminokiselinskog sastava svaka doza vam pruža i vitamin D u količini koja zadovoljava dnevne potrebe za ovim vitaminom, kao i magnezijumom koji pomaže kod oporavka i grčeva u mišićima. Sve to bez ijednog grama šećera, a sa odličnim okusima lubenice i višnje i bobičastog voća. U kombinaciji sa Ultra Whey pro proteinom vašem tijelu ćete osigurati oporavak i dovoljno gradivnog materijala za rast mišića.

Iconic paket

Prosupps Mr. Hyde Icon

Prosupps Creatine 200

Cijena paketa 90,00 KM, ušteda 25,00 KM.

Da li ste nekada odradili trening tako snažno i jako da ste sami sebi poželjeli čestitati i reći: „To, ikono!“? Niste? Onda sigurno nikada prije treninga ranije niste popili mjericu Hyde Icon preworkouta.
Najjači preworkout na tržištu je sada donio napredniju i snažniju formulu nego ikada. Pored prepoznatljivog energetskog kompleksa od 425mg, najnoviji Prosupps Hyde Icon sa svakom mjericom pruža 4,9 grama esencijalnih amino kiselina, te 2,5 grama betaina za snagu i izdržljivost, a sve to će brže i lakše dospijeti u vaše mišićne ćelije uz pomoć Ikonskog Pump kompleksa koji će vaše vene pretvoriti u protočne cijevi za opskrbu. Spremite se za najluđe treninge i pump ikada.
Ako ste pomislili da ovom suplementu jedino fali kreatin kako bi bio potpun, tu smo vas preduhitrili.
Kada jednoj ovakvoj kombinaciji pridružite i Prosupps kreatin monohidrat, koji u ovom slučaju dobijate gratis, vaš arsenal oružja za prije treninga je spreman za upotrebu, postajete nezaustavljivi i jedina prepreka postaje vrijeme zatvaranja vaše teretane.

Ostavi komentar

Svi komentari se moderiraju prije objavljivanja