Vikend ponuda 29.08 -30.08.2020.
Pro lift paket
Konačno! Preworkout sa u potpunosti otkrivenom nutritivnom tablicom, za sve nas koji volimo da znamo šta to unosimo u svoje tijelo!
Izreka „u malim bočicama se otrov krije“ bi se u potpunosti mogla iskoristiti za ovaj preworkout. Razlog za to je što je u dozu od svega 6.2 grama stavljeno sve što vam treba:
Kolin bitatrat – za fokus, natrij nitrat – za jače kontrakcije mišića i hidriranost, 200mg kofein citrata – za povećanu budnost i energiju, betain nitrat – za izdržljivost i snagu, te rauvolscin koji ovom preworkoutu daje i svojstva sagorijevača. Savršeno, zar ne?
U ovom odličnom stack-u dobijate i Universal Whey Pro koji po svakoj dozi ima 21 gram proteina sa samo jednim gramom šećera po porciji. Konzumirajte ga nakon treninga ili bilo kada u toku dana i omogućite vašem tijelu brži oporavak i dodatni unos proteina kako bi zadovoljili svoje dnevne potrebe.
All in one paket
„Combo izdržljivosti“, tako bismo mogli nazvati ovu kombinaciju. Sigurno vam je dosadilo da pijete BCAA i da niste sigurni da li „rade“ ili ne. MuscleTech, najprodavaniji američki brend i jedan od pionira u svijetu suplemenata je odlučio da tome stane u kraj sa svojim Amino Build-om. BCAA sa dodatkom Betaina ćete osjetiti već tokom prvog treninga, naročito na polju izdržljivosti. Kada u nutritivnoj tablici vidite da pored toga sadrži i kompleks za volumizaciju i oporavak koji uključuje Taurin i Glutamin, te blend elektrolita koji će nadomjestiti sve one minerale koje izgubite tokom znojenja, shvatit ćete zašto su ovo jedne od najtraženijih BCAA na tržištu. U stacku sa najsnažnijom energetskom formulom preworkoutom MR. Hyde i njegovih nevjerovatnih 425mg kofeina po porciji, vaši fokus i izdržljivost će biti kao nikada ranije.

Ostavi komentar

Svi komentari se moderiraju prije objavljivanja