Muscle Freak prodavnica Ilidža | Muscle Freak najniže cijene, najbolji brendovi

Muscle Freak prodavnica Ilidža

U subotu, 15. marta svečano je otvorena nova Muscle Freak poslovnica u Grand Centru (Merkator) Ilidža. Za goste je upriličena besplatna degustacija različitih proizvoda, kao i prigodni pokloni. Već na sami dan otvaranja obezbjedili smo 15% popusta na sve artikle iz ponude. Visoko kvalitetni proizvodi iz cjelokupne ponude dolaze direktno iz postrojenja proizvođača, što vam garantuje svježinu i učinak, zbog čega se za Muscle Freak Shop može reći kako je najbolji Protein Shop u BiH. Za online kupovinu ili više informacija posjetite web stranicu: http://musclefreak.ba/, facebook stranicu Muscle Freak : https://www.facebook.com/optimumnutritionbih, a tu je i e-mail: prodaja@musclefreak.ba, Telefon kontakt: +387 33 590 419, GSM:  +387 63 535 735.

U ponudi Muscle Freak-a ćete naći na isključivo najkvalitetnije proizvode nekoliko najvećih svjetskih brendova. Muscle Freak Shop nudi uvijek najsvežije, najkvalitetnije i samo najsigurnije suplemente za Vaše zdravlje, a ukoliko Vam je potrebna pomoć pri odabiru, stručni tim Vam stoji na raspolaganju. Također, ono što je bitno spomenuti jeste da je poštarina gratis za sve narudžbe veće od 100 KM.

Poslovni objekat se pruža na 130 m2 i kao takav zasigurno je najveći Protein Shop na Balkanu. Veličina prostora omogućava da se pored prodaje obezbijedi i protein bar u kojem ćete imati priliku kušati sve proizvode iz  ponude.

Muscle Freak je u proteklih nekoliko godina, svojim predanim radom, profesionalnim odnosom sa kupcima, odabirom vrhunskih svjetskih brendova, povoljnim cijenama stekao primat vodećeg domaćeg brenda u prodaji sportske suplementacije.

Poslovica kaže: ``Dobar glas daleko se čuje``! Tako je glas odjeknuo širom svijeta. Činjenice govore mnogo, a jedna od njih je da se mnogi kvalitetni svjetski brendovi interesuju za Muscle Freak i nude poslovnu saradnju.

Acro d.o.o. je osnivač Muscle Freak-a i generalni uvoznik za BiH nekoliko vodećih svjetskih brendova: Optimum Nutrition, BSN, MusclePharm, Nutrex, Muscle Tech, Myprotein, Cellucor....

Društvo Acro d.o.o. je specijalizirano za uvoz suplemenata za sportsku prehranu. Smješteno je u Sarajevu u ulici Zmaja od Bosne 7-7a u Importane centru gdje se nalazi i maloprodajno mjesto, prodavnica Muscle Freak.

Društvo Acro d.o.o. vrši vele i maloprodaju isključivo proizvoda koji su prošli najstrožije kontrole, te za koje imaju čvrste dokaze da su 100% sigurni za Vaše zdravlje. Shodno tome Acro d.o.o. je biralo samo najkvalitenije i najbolje na svijetu, te su i odabrali nekoliko brendova koji su godinama u samom vrhu na svjetskom poretku. Acro d.o.o. sa ponosom ističe da im je  povjereno generalno zastupništvo i distribucija Optimum Nutrition proizvoda. Optimum Nutrition je brend koji godinama važi za najkvalitetniji i najuspješniji u čitavom svijetu. Samo na bodybuilding.com dugi niz godina nosi titulu No1 brenda. Pored Optimum Nutriton-a generalni uvoznici i distributeri su za BSN, Cellucor, Musclepharm, Myprotein, Muscletech i Nutrex.

Svi Vi koji obavite kupovinu proizvoda u vrijednosti većoj od 100 KM ne plaćate dostavu. Firma Acro d.o.o. ima ugovor sa najexpresnijom i najuspješnijom kompanijom za dostavu, kako u svijetu tako i kod nas, sa brzom poštom FedEx. Vaše je da odaberete željene proizvode i napravite online narudžbu, a već sutra je sve na  Vašoj adresi i to besplatno!

Za vas su poslovnice dostupne na sljedećim mjestima u Sarajevu: 


- Importanne Centar Sarajevo
- Grand Centar Ilidža
- Sarajevo City Centar

 

Slike sa otvaranja prodavnice potražite na našem facebook fun page-u. https://www.facebook.com/optimumnutritionbih?ref=hl

By Muscle Freak | | 5 comments
slijedeći post → ← predhodni post

Komentari

 • christian louboutin online outlet - January 12, 2016

  christian leboutin
  christian louboutin online outlet http://christianlouboutincanadaoutlet.blogspot.com/

 • fitflop cheap - December 17, 2015

  fit flops slippers
  fitflop cheap http://fitflopsau.blogspot.com/

 • fitflops singapore sale - November 19, 2015

  fitflop oasis
  fitflops singapore sale http://singaporeasalefitflops.blogspot.com/

 • superoglasi - November 04, 2015

  JOS SAMO 1/18 za 40KM na NASLOVNOJ STRANICI

  Sa popustom 50% za AVANSNO placanje imamo:

  NASLOVNA STRANICA
  1/18 – 40,00 KM + PDV

  NA ZADNJOJ STRANICI IMAMO SLOBODNO:
  1/8 – 37,50 KM + PDV
  1/4 – 65,00 KM + PDV

  NA UNUTRASNJIM STRANICAMA za dvije placene reklame AVANSNO, dobijate tri reklame BESPLATNO. Najjeftiniji paket 50 KM pet objava.

  Molimo potvrdu ako ste zainteresovani

  www.superoglasi.ba
  033 444 354

 • vlad - October 06, 2015

  pozdrav .. imam jedno pitanje : da li je kod vas dozvoljena kupovina suplemenata na rate ili kredit ?

Ostavi komentar

Budite u vezi sa nama i preko

Pozovite nas

Pozovite nas na +387 33 590 419 ukoliko imate pitanja, primjedbi ili jednostavno želite pohvaliti naš rad.

Poslednje objave

 • Akcija MuscleFreak

  💲 Kupi 💪 Muscle Freak 👍 Whey protein od 2.5kg ili 5kg i izaberi 🆓namaz GRATIS: 🎁 Muscle Freak kikiriki puter čokolada🎁 Muscle Freak raspberry jelly🎁 Muscle Freak kikiriki puter🎁 Muscle Freak high protein cream🎁 Muscle Freak chocotella pročitaj više

 • Akcija MuscleFreak

  💲 Kupi 💪 Muscle Freak 👍 Whey protein od 2.5kg ili 5kg i izaberi 🆓namaz GRATIS: 🎁 Muscle Freak kikiriki puter čokolada🎁 Muscle Freak raspberry jelly🎁 Muscle Freak kikiriki puter🎁 Muscle Freak high protein cream🎁 Muscle Freak chocotella mbinovati, akcija traje do 17.02.2019, prilikom online narudžbe koristiti CODE: VF20%.    ... pročitaj više

 • #Nutrex Amino Drive BCAA 🔥-20% ▶NOVA cijena 44,00KM🔥

  #Nutrex Amino Drive BCAA 🔥-20% ▶NOVA cijena 44,00KM🔥https://musclefreak.ba/products/nutrex-amino-driveNaučno istražen i dokazan 2:1:1 omjer anaboličkih nutrijenata pospješuje rast mišića, povećava snagu i pomaže pri oporavku. pročitaj više