Muscle Freak Stari Grad

Muscle Freak Protein Shop Stari Grad

06. Jula 2015. godine u 17:00 svećano je otvoren novi protein shop Muscle Freak Stari Grad Sarajevo.

Povodom otvaranja, Muscle Freak je pripremio brojne poklon-pakete, te sniženje cijena od 15-50%, kao i degustaciju različitih proizvoda. Otvorenju je prisutvovao veliki broj građana koji su još jednom prepoznali kvalitetu Muscle Freaka.

Kao što smo navikli, Muscle Freak surađuje sa najboljim brandovima u industriji fitnessa a činjenica da je Muscle Freak ujedno i najveći protein shop u regionu, govori u prilog tome.

" Naši planovi i ciljevi su dugoročni. Želimo da nastavimo u ovom kontinuitetu i da našim kupcima i dalje distribuiramo najjače svjetske brandove. Vršimo maloprodaju i veleprodaju proizvoda koji su prošli najstrožije kontrole, proizvode iza kojih možemo stajati, koji su sigurni za konzumaciju, te koje preporučujemo svim našim kupcima. Muscle Freak je generalni zastupnik Optimum Nutrition-a, firme koja godinama važi za vodeći i najkvalitetniji i najuspjeđniji brand u svijetu fitnessa. Također, naša firma je i generalni uvoznik i distributer za BSN, Muscletech, Cellucor, Musclepharm, Myprotein, Nutrex i ProSupps. Naši kupci su prepoznali kvalitet navedenih firmi, te ih još jednom pozivamo da posjete naš novootvoreni protein shop koji se nalazi u ulici Ćumurija br.6, te da iskoriste bogatu ponudu i brojne popuste koje smo pripremili ".

Muscle freakStari grad

Ostavi komentar

Svi komentari se moderiraju prije objavljivanja