Nova Muscle Freak oprema

Proširili smo našu ponudu sportske opreme za 7 novih proizvoda koji će vaš trening olakšati i učiniti ugodnijim.

Muscle Freak Steznici za koljena

Naši steznici od neoprena su napravljeni od premium materijala za najbolju potporu vašim koljenima. Napravljeni su tako da obezbijede dugotrajnost i da pomognu da održite toplotu. Neopren je materijal od kojeg se proizvode i ronilačka odijela kako bi obezbjedio osjećaj zagrijavanja tijela, zglobova i tetiva. Upravo taj osjećaj kao i osjećaj potpore prilikom teških vježbi će obezbijediti i vašim koljenima. Steznici za koljena će regulisati dotok krvi u zglobove, smanjiti zgrčenost mišića i pospješiti mobilnost koljena. Ovaj proizvod je jako popularan kod krosfitera zbog elemenata potpore koju pruža, ali je isto tako savršen za powerlifting, dizanje utega, bodibilding i druge.

 

Muscle Freak Funkcionalna torbica

Funkcionalna torbica je zamjena za trake koje se nose oko ruke, a koje su suviše male za sve potrebne sitnice. Posebno je dizajnirana za trčanje, te sadrži više otvora u koje možete ubaciti gelove za trčanje, te otvor sa zip zatvaračem u koji možete pohraniti mobitel, novac, kartice, ključeve i slično. Podesiva traka omogućava da prilagodite na kojoj visini na struku i koliko komotno ili usko želite da nosite ovu torbicu.

 

Muscle Freak BOOTY trake

Zadebljane, neklizajuće i visoko otporne Muscle Freak trake za vježbanje su visokokvalitetna trake sa otporom izrađene od materijala visoke kvalitete. Ove trake sa otporom razlikuju se od ostalih traka na tržištu jer koriste vrhunsku tkaninu s vrlo visokim otporom kojoj se ne smanjuje elastičnost ni nakon mnogobrojnih ponavljanja i upotrebe. Pogodno za razne vježbe Trake sa otporom pomažu vam u različitim vježbama i pogodna je za razne vrste vježbi uključujući: treninge P90x, CrossFit, Joga, Insanity, Pilates, Hot Yoga i Beach Body Jednostavne su za upotrebu i nošenje. Trake su lako prenosive i možete ih koristiti kod kuće, u teretani ili čak dok putujete, tako da možete nastaviti s vježbanjem bilo gdje da idete. Savršen set od 3 veličine Trake sa otporom su jednostavne za upotrebu i dolaze u različitim veličinama i razinama čvrstoće. Dolazi u tri varijacije: laka, srednja i teška. Stoga ne morate brinuti hoće li biti previše rastezljive ili prečvrste jer možete izabrati svoju idealnu veličinu i nivo snage iz naše 3 varijacije..

 

Muscle Freak Spužva za šipku

Da li vam je dosta bola u ramenima i ukočenih leđa nakon serije teških čučnjeva? Naša spužva za šipku je dizajnirana da podjednako rasporedi težinu i lagano se uklopi sa većinom šipki te vam omogući da i najteži čučanj radite u komforu. Napravljena je od pjene visoke gustoće koja je dugotrajna i neće ispuhati nakon nekoliko serija teških čučnjeva. Kompaktna je i prenosiva te izuzetno lagana, perfektna za nošenje u torbi za teretanu.

 

Muscle Freak Traka - nastavak za nožni zglob

Ova traka će vam i prilikom rada sa većim težinama zbog svog ergonomskog dizajna obezbjediti prirodan osjećaj koji neće stvarati smetnje pri pokretu. Sa unutarnje strane je mekani neopren koji pruža komfor prilikom pokreta, dok je sa vanjske strane čvrsti pamuk sa snažnom kukom koja će izdržati i najzahtjevnije treninge. Zbog odlične podesivosti veličine možete je omotati oko bilo kojeg dijela članka te tako ovaj minimalistički komad opreme iskoristiti na više načina na vježbama sa sajlama, kod nožnih ekstenzija, nožnih pregiba, vježbi abduktora i gluteusa.

 

Muscle Freak gurtne osmice

Ove gurtne su odličan dodatak bilo kojoj vježbi povlačenja: mrtvo dizanje, veslanje bučicom, veslanje šipkom, povlačenja na lat mašini, vratilo itd. Omogućiti će vam da produžite svaki set tako što ćete skinuti opterećenje sa mišića podlaktice te se moći u potpunosti posvetiti ciljanoj mišićnoj grupi. Njihov dizajn i jednostavna upotreba će vam uštediti mnogo vremena, jer nemate potrebe da obmotavate šipku kao sa staromodnim gurtnama. Visokokvalitetni materijal će pružiti dugovječnost i kod najtežih treninga povlačenja te će spriječiti klizanje šipke i gubljenje hvata.

 

Muscle Freak Kožne gurtne

Gurtne izrađene od kravlje kože za još bolji i snažniji grip prilikom izvođenja zahtjevnih vježbi, kao što su mrtvo dizanje sa velikim težinama, vratilo pod opterećenjem i slično.

Ostavi komentar

Svi komentari se moderiraju prije objavljivanja