NOVO, SELF OMNINUTRITION!!!

Poštovani kupci, nakon mnogobrojnih upita s vaše strane o niskim cijenama pojedinih brendova u odnosu na brendove koje mi zastupamo i na koje smo prvenstveno fokusirani zbog njihove kvalitete, sa zadovoljstvom vam možemo saopštiti da smo pronašli brend koji ispunjava naše zahtjeve.

Mi u Muscle Freak-u već godinama istražujemo tržište kako bi pronašli prave proizvode, te smo zbog toga odbili saradnju sa mnogobrojnim kompanijama koje su nam se javile iz Poljske, Češke, Mađarske i drugih zemalja iz okruženja koje nude jeftine proizvode upitnog kvaliteta.

Nama nije bitno dobiti nisku cijenu za proizvod čije pakovanje samo izgledom plijeni pažnju, bitan nam je i kvalitetan sastav, sirovine, kao i pomoćne komponente kao što su emulgatori i pojačivači okusa koji mogu biti jako štetni.

Nakon svega navedenog, s ponosom vam možemo saopštiti da smo pronašli brend koji ispunjava sve postavljene kriterije. Predstavljamo vam SELF OMNINUTRITION, brend koji dolazi iz Švedske i nudi poznati švedski kvalitet ali po veoma prihvatljivim cijenama!!!

Ostavi komentar

Svi komentari se moderiraju prije objavljivanja