Nova sedmica, novi paketi

Dragi naši Muscle, Iron i Keto Freakovi,

Na vaš zahtjev aktivirali smo "Old school" paket ali i dodali dva nova veoma zanimljiva paketa.

KETO FREAK PAKET

Redovna cijena 249.00KM, promo cijena 149.40KM, ušteta 99.60KM!

Keto Freakovi, na vas je red! Iako je zima već prošla i večina je odavno na raznim dijetama i već su uradili dosta posla, sigurno je da nas ima koji kasnimo a napakovali smo suvišne masne naslage tokom zime i kalorične zimske hrane.

Keto Freak paket je namjenjen onima koji se odluče na hard core varijantu prženja masnih naslaga putem keto dijete. Za sve keto freakove smo pripremili slijedeće:

  • Nutrex Lipo6 Black Keto
    koristi moćan egzogeni izvor ketona koji će vam pomoći da brže uđete u ketozu i da duže ostanete u ketozi pa ovaj proizvod tešku keto dijetu čini jednostavnom.
  • Muscletech MCT Oil 950ml
    ulje koje se dobija ektrakcijom srednjelančanih triglicerida iz kokosovog ulja isključivo organskog kokosa bez GMO porijekla. Pogodno je za dodavanje u smoothie, salate, hranu, kafu ili drugo, u zavisnosti koliko energije trebate u toku dana. Pročitaj više o ovom artiklu na
  • Muscletech Keto +
    Istraživači u MuscleTech® razvili su ovaj proizvvod s makronutrientnim profilom kako bi vam olakšali ulazak u ketozu, i pri tome vaše tijelo nahranili aminokiselinama. Zajedno, goBHB ™ soli i aminokiseline pomažu tijelu da proizvode ketone.

Sigurno večina zna da je keto dijeta efikasna uglavnom jer držimo razinu inzulina u krvi niskom, koji prehrana bogata ugljikohidratima podiže. Pravi efekat keto dijete postiže se kombinujući keto dijetu sa intemittent fasting dijetom, odnosno postom. Kada postimo, određeni period dana ne unosimo hranu i naš inzulin miruje i u tom periodu organizam sagorjeva velike količine masnih naslaga koje je tijelo uskladištilo upravo za trenutke kada ne unosimo hranu a kada nam je potrebna energija. Post i keto dijeta u kombinaciji pomoći će da se rješimo suvišnih masnih naslaga za veoma kratko vrijeme, jer i u periodu kada uzimamo obrok nakon posta koji traje duže od 16h, hrana bez ugljikohidrata neće podizati inzulin u krvi i tijelo će masti pretvarati u energiju odnosno ketone koji su odlična imitacija ugljikohidratima.

Tekstovi povezani sa keto dijetom:

 

IRONMAN PAKET

  • Muscletech Nitrotech Gold Whey 2.5kg 
  • Optimum Nutrition Gold PRE-Workout 60 serviranja
  • Self Hydro Plus 24 serviranja

Redovna cijena 267,00KM,  cijena sa popustom 160,20KM, ušteda 106,80KM!

 

Trkači, biciklisti, plivači i svi oni koji se izlažu jakim i napornim trenninzima, zahtjevaju kvalitetnu prehranu, suplementaciju i odmor. Ovaj paket sadrži slijedeće proizvode:

  • MT Nitrotech Gold Whey 
    2.5kg vrhunskog izolat proteina sirutke, koja je prošla proces višefazne tehnologije hladne mikrofiltracije a koji dolazi od jednog od najpopularnijih svjetskih brendova Muscletech-a. pročitajte više o ovom proizvodu ovdje.
  • ON Gold Standard PRE Workout
    30 doza preworkouta iz serije Gold Standard kojeg proizvodi Optimum Nutrition. Fantastična formula za sve koji žele provjerene i moćne sastojke za energiju koja traje. Kreatin, 3g, kofein 175mg, b-komplex, D vitamin, karnozin, beta-alanin, citrulin, l-karnitni, n-acetil tirozin...Pročitajte više o Gold Preworkoutu ovdje.
  • Self Hydro Plus
    24 paketića Hydro Plus energetskih gelova koje proizvodi kompanija Self Omninutrition, najbrže rastuća kompanija u EU posljednjih nekoliko godina. 
    Ono što karakteriše ovaj energetski gel je njegovo praktično pakovanje i izvanredan sastav. Maltodextrin, citrulin malat, kalij glukonat, rodiola rozea, magnezijum citrat, željezo... te sukraloza kao zaslađivač. Pročitajte više o Hydro Plus proizvodu ovdje.

Ostanite u toku i pratite nas na našim društvenim mrežama:

Ostavi komentar

Svi komentari se moderiraju prije objavljivanja