jutarnji trening

Koliko Vas je već odradilo jutarnji trening? Mislim ne tako veliki broj iako je najbolje što ranije završiti sa treningom i posvetiti se svakodnevnici.

Mnogi od Vas su probali trenirati u jutarnjim satima ali im nije islo i čuli smo mnoge izgovore do sada: "jutro nije moje doba dana za trening", "osječam se pospano i ne mogu da se fokusiram", "ujutro nemam energije za trening a iza radnog vremena su tolike gužve u teretanama da mi se ne trenira uopšte..."

Mi imamo rješenje.
Sada ćemo Vam predstaviti jedan od najkvalitetnijih NO boostera na svjetskom tržištu a bez kojih je totalno nezamislivo uraditi kvalitetan trening i izvuči maksimum od svog tijela kako bi i napredak bio maksimalan. Posebno ih je dobro i poželjno konzumirati u jutarnjim satima, kako bi visoko kofeinski "kick" potrošili u pravo vrijeme i izvukli maksimum. Tokom treninga ćete biti "superiorni"  a nakon treninga i tokom dana energija koja dolazi od NO boostera će Vas učiniti produktivnim, raspoloženim i za druge uspjehe i izvan teretane.

Također, NO boosteri su dobrodošli u bilo kojem drugom dobu dana ukoliko ste spriječeni trenirati ujutro.

Krenimo sa predsavljanjem najpopularnijeg za kojeg ste svi sigurno već čuli.

BSN NO Xplode!

Sigurni smo da su mnogi već razvukli usne u osmjeh i da ih je prošla blaga "jeza"... ko nije probao ne zna o ćemu govorim a opet, siguran sam da je jako mnogo onih koji se vesele početku treninga na ovom fenomenalnom proizvodu.

Proizvod N.O. Xplode 2.0 je za sve, koji žele povećati mišićnu snagu i masu kao i poboljšati brzinu i izdržljivost. Za sve, koji se dan za danom znoje i trude, stručnjaci su u kompaniji BSN kreirali vrhunski "pre-workout" proizvod. Sada je na raspolaganju najsnažnija formula, koja uz odgovarajući trening i pravilnu ishranu omogućava dostizanje napredka i pomjeranje granica svojih kapaciteta.

 

Probajte novu snagu odličnog naprednog proizvoda N.O. XPLODE 2.0, koji vam pruža ekstremnu energiju prije vježbanja i povećava kapacitet vježbanja. Proizvod obavezno konzumirajte prije treninga.

Karakteristike proizvoda N.O. XPLODE 2.0:

  • poboljšava mišićnu izdržljivost, snagu i otpornost na umor
  • podstiče mišićni rast
  • poboljšava mentalnu koncentraciju
  • podstiče proizvodnju azotnog oksida, mišićnu punoću, pamp i vaskularnost
  • podstiče anaerobni radni kapacitet mišićnog tkiva
  • omogućava protok kisika u mišićno tkivo
  • podstiče sagorjevanje masti
  • brine se za ravnotežu elektrolita i tečnosti

 

 

BsnNo xplodeNox

Ostavi komentar

Svi komentari se moderiraju prije objavljivanja