TRIBESTAN - Često postavljana pitanja

Šta je tribestan?

Tribestan je tajno oružje bivšeg Sovjetskog saveza. Korišten je kroz duži period sa odličnim rezultatima od strane bugarskih sportista u sportovima snage.

Tribestan je najbliža i najsnažnija alternativa sintetičkim anaboličkim hormonima. Ovaj nehormonalni suplement dokazano povećava nivoe testosterona kod ljudi.

Šta tribestan radi?

Tribestan uzrokuje da vaše tijelo oslobodi lutenizirajući hormon, što zauzvrat signalizira testisima da prirodno proizvode više testosterona. Također, Tribestan spriječava vaše tijelo da raspozna pojačanu proizvodnju testosterona tako da tijelo neće pokušati onda da smanji nivoe lutenizirajučeg hormona. Na ovaj način će nivo testosterona ostati visok.

Kako testosteron pospješuje sintezu proteina i pozitivan balans azota, benefiti za sportiste su rast mišićnih ćelija i povećanje tjelesne snage, ali i brži oporavak do mišićnog rada. Ovo skupa sa diuretičkim svojstvima pruža čistu i čvrstu mišićnu masu. Još neke od prednosti suplementiranja Tribestanom su: poboljšan imunitet, smanjenje nivoa holesterola, povećanje samopouzdanja i bolje raspoloženje općenito.

Je li Tribestan isto što i Tribulus Terrestris?

Tribestan je ustvari napravljen od biljke Tribulus Terrestris, ali je potrebno oko 910 kg ove biljke da se dobije samo 18 kilograma Tribestana. Ovaj podatak dovoljno govori koliko je Tribestan više koncentrisan i zbog toga i snažniji u povećanju nivoa testosterona.

Je li Tribestan siguran?

Da! Kada se koristi kako se preporučuje Tribestan je potpuno netoksičan, siguran i jako efikasan

Postoje li neželjeni efekti prilikom uzimanja Tribestana?

Tribestan je potpuno prirodan proizvod bez kontraindikacija, bez toksičnosti i bez neželjenih efekata. Ukoliko se uzima prema preporukama nećete iskusiti nikakve negativne efekte. Primjetiti ćete poboljšanje raspoloženja, više energije, pojačan seksualni nagon, bolji apetit, niži nivo tjelesnih masti i poboljšanje sportskih sposobnosti. Prilikom treninga sa tegovima doći će do povećanja snage i čiste mišićne mase kao i veće želje za treningom.

Trebaju li ljudi koji koriste steroide ili prohormone koristiti Tribestan?

Kada unosite vještački testosteron vaše tijelo može smanjiti prirodnu proizvodnju testosterona. Tribestan će održati vašu prirodnu proizvodnju visokom.

Također, Tribestan može pomoći nekome ko prestaje sa uzimanjem steroida tako što će započeti ponovnu prirodnu proizvodnju testosterona i povratak u normalan nivo te tako omogućiti da ne dođe do uobičajenog gubitka u masi i snazi.

Kako bi trebalo uzimati Tribestan?

Smanjen libido, impotencija i neplodnost:

Muškarcima sa smanjenim libidom, impotencijom i neplodnošću preporučuje se uzimanje 1-2 tablete tri puta dnevno. Trajanje tretmana - najmanje 90 dana. Tok tretmana se može ponavljati dok se ne postigne zadovoljavajući iscjeliteljski učinak.

Ženama s endokrinom sterilnošću preporučuje se doza od 1-2 tablete 3 puta dnevno primijenjene od 1. do 12. dana menstrualnog ciklusa. Ovaj ciklus se može s vremena na vrijeme ponoviti.

Disipoproteinemija:

Dvije tablete tri puta dnevno. Trajanje lečenja - ne manje od 3 meseca.

Klimakterijski i postkancerogeni sindrom kod žena:

1-2 tablete 3 puta dnevno tokom 60-90 dana. Jednom kada se stanje popravi, polako se prelazi na dozu održavanja od 2 tablete dnevno tokom 1-2 godine.

Ako uzmete više Tribestana nego što biste trebali

Do sada nije zabilježen nijedan slučaj predoziranja Tribestanom. Ako uzmete previše, obratite se svom liječniku. Ako je potrebno, vrši se ispiranje želuca i provodi se simptomatsko liječenje.

Ako zaboravite da uzmete Tribestan

Ne uzimajte dvostruku dozu da biste nadoknadili zaboravljenu.

Ako imate dodatnih pitanja o upotrebi ovog proizvoda, obratite se svom ljekaru ili farmaceutu.

Treba li uzeti Tribestan danima kada ne trenirate?

Da! Pratite preporučeni raspored i na dane kada odmarate. Jako je važno da uzimate Tribestan i druge suplemente na vaše dane odmora jer su to izuzetno važni  dani oporavka gdje vaše tijelo iskorištava hormone i nutrijente za mišićni rast i oporavak.

Može li se Tribestan uzimati skupa sa kreatinom i whey proteinom?

Da i izuzetno je preporučljivo da se uzima tako. Ovo su potpuno različiti suplementi koji rade na različite načine. Neće se suprotstavljati jedan drugome, već će upotpunjavati jedan drugoga.

Primjer: Tribestan za povećanje testosterona. Kreatin za povećanje ATP i volumena ćelije. Whey protein za veći nivo azota i povećanu sintezu proteina.

Može li Tribestan prouzrokovati ginekomastiju?

Ginekomastija je uzrokovana visokim estrogenom u muškom tijelu. Tribestan ne uzrokuje povišen estrogen, čak će i normalizovati nivoe estrogena te ih smanjiti ako su bili previsoki.

Da li je Tribestan siguran za žene?

Da! Tribestan će podići nivo testosterona kod žena, ali ne toliko da izazove maskulinizaciju. Odličan je odabir za žene koje žele da izgrade mišiće i izgube masti.

Napomena: žene koje uzimaju Tribestan trebaju da prestanu sa uzimanjem 5 dana prije mjesečnice i da nastave nakon toga. Tribestan može stimulisati hormon za stimuliranje folikula (FSH) kod žena. (nivoi FSH ne rastu kod muškaraca koji uzimaju tribestan)

Hoće li se Tribestan pokazati na testiranju supstanci?

Tribestan pospješuje prirodnu proizvodnju testosterona u vašem tijelu, ne predstavlja vanjski izvor testosterona tako da neće pokazati nedozvoljenu supstancu u tijelu na testiranju.

 

LibidoTestosteronTribestanTribulus

Ostavi komentar

Svi komentari se moderiraju prije objavljivanja