Proteinski doručak: Omlet od paradajza i bosiljka – Muscle Freak

Proteinski doručak: Omlet od paradajza i bosiljka

 

Započnite dan zdravo i već na početku dana unesite dovoljnu količinu proteina. Idealan izbor za najzdraviji početak dana je omlet od paradajza i bosiljka.

 

Sastojci:

2 supene kašike dinstanog konzerviranog paradajza

2 supene kašike soka konzerviranog paradajza

1/2 šolje svježih listova bosiljka

1 čehna bijelog luka

1 supena kašika svježeg ružmarina

2 supene kašike maslinovog ulja

5 bjelanjaka i 1 omega 3 jaje

so i biber

 

Način pripreme:

Prethodno zagrijte tavu na 120 stepeni.

Zatim isjeckajte bijeli luk i odložite ga sa strane. U tavu ulijte maslinovo ulje na kome ćete zagrijavati ružmarin oko 30 sekundi. Dodajte paradajz, bijeli luk i bosiljak. Kuhajte sve zajedno otpilike 3 minute, dok paradajz ne postane mekan i dok se svi okusi ne izmiješaju. Zatim u blender dodajte jaja i sok paradajza i blendajte na najvećoj brzini oko 5 sekundi. Zatim izmiksane sastojke ulijte u tavu, stavite poklopac i kuhajte dok tekućina ne ispari. Dodajte so i biber po želji i servirajte dok je toplo.

Uživajte...

 

By Minela Sacic | | 0 comments
slijedeći post → ← predhodni post

Komentari

Ostavi komentar

Budite u vezi sa nama i preko

Pozovite nas

Pozovite nas na +387 33 590 419 ukoliko imate pitanja, primjedbi ili jednostavno želite pohvaliti naš rad.

Poslednje objave

  • TOP 10 NAJPRODAVANIJIH SUPLEMENATA NA SVIJETU

      Bodybuilding.com tradicionalno savke godine objavljuje listu 50 najbolje prodavanih suplemenata. Ove godine, kao i proteklih 10 godina Optimum Nutrition Gold Standard 100% Whey je ubjedljivo prvi na njihovoj listi. Mi izdvajamo prvih 10 suplemenata među kojima u ponudi MuscleFreaka... pročitaj više

  • NOVA Optimum Nutrition OPTI-LEAN linija proizvoda
  • JANUAR 2017. NEWSLETTER

    Dragi naši prijatelji, saradnici i kupci želimo vam sretnu Novu godinu, uz iskrene želje da vam ova nova godina bude još sretnija i uspješnija.   Iza Muscle Freak-a je još jedna veoma uspješna poslovna godina u kojoj smo uspjeli unaprijediti... pročitaj više